
آموزشکده فنی پسران ایلام توسعه مییابد/ آموزشکدههای فنی الگوی ایجاد تولید و اشتغال هستند
رئیس آموزشکده فنی پسران ایلام گفت: با توجه به نامگذاری امسال بهعنوان «اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال» آموزشکدههای فنی با توجه به تربیت نیروی انسانی مهارت آموخته و آچار به دست میتواند بهخوبی در تحقق این مهم نقشآفرینی کند لذا این آموزشکده در استان ایلام بهشدت توسعه میابد.
به گزارش روابط عمومی آموزشکده فنی پسران ایلام دکتر «جواد باژدان» اظهار کرد: در راستای فرمایشات مقام معظم رهبری که امسال را سال «اقتصاد مقاومتی، اشتغال و تولید»نامگذاری کردند لذا آموزشکده فنی پسران ایلام با تمام توان و پتانسیلی که دارد و به کمک نیروی انسانی، اساتید مجرب و دانشجویان فعال اقدامات بسیار ارزندهای داشته و الگویی برای ایجاد اشتغال و تولید است.
وی بابیان اینکه با توجه به نامگذاری امسال بهعنوان «اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال» آموزشکده فنی با توجه به تربیت نیروی انسانی مهارت آموخته و آچار به دست میتواند بهخوبی در تحقق این مهم نقشآفرینی کند لذا این آموزشکده در استان ایلام بهشدت توسعه میابد افزود: دانشجویان این آموزشکده در ایلام باهمت و تولیدات مختلف متناسب با رشتههای تحصیلی خود اقدام به تولید، اشتغال و درآمدزایی در طول دوران تحصیل برای خود میکنند.
رئیس آموزشکده فنی پسران استان ایلام ادامه داد: با ایجاد کارگاه ساخت و تولید در آموزشکده دانشجویان و اساتید اقدام به تولید تمام وسایل و تجهیزات موردنیاز مرکز و سایر مراکز علمی استان اعم از ساخت دکوراسیون اداری، سالن جلسات، کنفرانسها، میز غذاخوری،تریبون اساتید، تزئینات دیوارها، اماکن اداری، تخته وایت برد و غیره کردهاند.
باژدان با اشاره به اینکه تلاش برای کسب مجوز آزمایشگاه بتن و مکانیک خاک بهعنوان همیار استاندارد و ایجاد درآمدزایی و اشتغال در مرکز و بهکارگیری اساتید مجرب و دانشجویان خلاق در این حوزه بهصورت جدی در دست اقدام است خاطرنشان کرد: توسط گروه معماری و عمران آموزشکده، کمیته طراحی راهاندازی شده که اقدامات این کمیته عبارتاند از طراحی و اجرای سر درب آموزشکده، بهسازی و مرمت ساختمان آزمایشگاه بتنو مکانیک خاک ،طراحی و اجرای المان وردی آموزشکده، بهسازی بوفه و انتشارات مرکز، طراحی محوطه و مکانیابی ایجاد یادمان شهدا در مرکز، و درنتیجه به اعلام آمادگی برای طراحی و اجرای المان یادمان شهدا در استان منجر شده است.
وی بابیان اینکه تلاش میشود دانشجویان در طول دوران تحصیل هم مهارت یاد بگیرند و هم با ساخت ساز در کارگاههای این مرکز درآمد برای خود کسب کنند تصریح کرد: بیش از 20 نفر از دانشجویان این مرکز در کارگاههای آموزشکده فعالیت و باکار دانشجویی علاوه بر مهارتآموزی درآمدی برای خود کسب میکنند.
رئیس آموزشکده فنی پسران ایلام ادامه داد: دانشجویان تربیتشده در این مرکز به فکر پشت میز نشستن نیستند بلکه با مهارتی که دارند بعد از فارغالتحصیلی برای خود اشتغالزایی و به توسعه صنعت و خدمات استان و کشور هم کمک میکنند.
وی اضافه کرد:با لطف خدا و کمک ریاست محترم دانشگاه فنی و حرفهای جناب آقای دکتر شفیعی،مسئولان استان و بخصوص استاندار محترم، شورای شهر و شهردار محترم وضعیت فیزیکی و حفاظتی این مرکز که یک دغدغه جدی بود متحول شده و مطلوب است.