در حال بارگذاری ...
یکشنبه 31 فروردین 1404
nus.ac.ir

آموزشکده‌های فنی، کانون تحقق شعار«اقتصاد مقاومتی،تولید و اشتغال»

سرپرست آموزشکده فنی پسران ایلام گفت: آموزشکده‌های فنی با تربیت نیروی آچار به دست و مهارتی می‌توانند به خوبی در تحقق اشتغال‌زایی و سیاست‌های اقتصاد مقاومتی که شعار سال است نقش افرینی کند.

به گزارش روابط عمومی آموزشکده فنی پسران استان ایلام، دکتر «جواد باژدان» اظهار کرد: آموزشکده‌های فنی با تربیت نیروی مهارت آموخته آچار به دست  می‌توانند در تحقق اشتغال‌زایی و سیاست‌های اقتصاد مقاومتی که شعار سال است به خوبی نقش‌آفرینی کنند، از این‌رو می‌طلبد به این آموزشکده‌ها توجه جدی کنند.

وی بابیان این‌که در یکی دو سال گذشته با تلاش مضاعف سعی شده آموزشکده پسران ایلام ساماندهی شود، افزود: این آموزشکده نیازمند توجه بیشتر است چون این قبیل مراکز آموزشی به معنای واقعی محل تحقق شعار سال هستند.

باژدان با تأکید بر این‌که این آموزشکده آموزش‌های مهارتی لازم و ضروری جامعه را ارائه می‌دهد، افزود: دانشگاه‌های نسل جدید نه‌تنها به‌عنوان مرکز تحولات اجتماعی بلکه نقطه ثقل تربیت نخبگان و مدیران ارشد کشور بشمار می‌روند.

سرپرست آموزشکده پسران ایلام با تأکید بر این که این آموزشکده‌ها به‌خوبی می‌توانند در زمینهٔ مهارت‌آموزی، اشتغال و تولید نقش‌آفرینی کنند، تصریح کرد: دانشجویان این آموزشکده مهارت و دانش را باهم دارند که این امر نقش مهمی در بازار کار ایفا می‌کند، چون آنان از روش‌های علمی و کلاسیک بهره برده و نیروهای تربیت‌یافته را وارد بازار می‌کنند.

باژدان با اشاره به این‌که وجود آموزشکده‌های فنی از نیازهای اساسی استان و کشور است، گفت: دانش‌آموختگان این آموزشکده‌ها می‌توانند نیروی مورد نیاز استان در بخش‌های صنعت و خدمات را تأمین کنند.

باژدان با تأکید بر این‌که پارسال ایجاد حصارکشی و امنیت خوابگاه‌ها و آموزشکده به‌علت در حاشیه بودن شهر از اولویت‌های و مشکل عمده این آموزشکده بود که با تلاش همه اطراف این آموزشکده حصارکشی و خوابگاه دانشجویان به‌صورت کامل ساماندهی و با نصب دوربین‌های مداربسته تحت کنترل کامل قرار گرفته است، افزود: به دلیل این‌که این آموزشکده در حاشیه شهر قرار دارد، از این‌رو ایجاد امنیت یکی از اولویت‌ها و مطالبه به‌حق دانشجویان و اولیای دانشجویان بود.

سرپرست آموزشکده پسران ایلام ادامه داد: پارسال 435 مترمربع دوبووار سنگی، 500 متر دیوار بلوکی و نرده حفاظت فیزیکی در چهار اطراف آموزشکده ایجاد شد و دوربین‌های مداربسته با هزینه  50 میلیون تومان نصب‌شده است.

وی با اشاره به این‌که بیش از 900 مترمربع محوطه‌سازی در داخل ساختمان و کارگاه‌ها و سلف‌سرویس‌ها با حداقل هزینه انجام‌شده  و بیش از 600 مترمربع از محوطه آموزشکده و خوابگاه فضای سبز ایجادشده است، افزود: روشنایی، رنگ‌آمیزی و تعمیرات جزئی، با نشاط کردن ساختمان، کلاس‌های درس و کارگاهی آموزشی به میزان 13 هزار و 500 مترمربع انجام‌شده و موتورخانه شوفاژ خوابگاه که در جریان سال 94  آسیب‌دیده بود کامل نوسازی شده است.

باژدان بابیان این‌که بهسازی سلف‌سرویس، دیوارها، ساخت میز غذاخوری، تعمیر آموزشکده تعمیر و تجهیز اتاق‌های اساتید و مدرسین، طراحی و ساخت تریبون‌های اساتید در کلاس‌ها با استفاده از توان خود دانشجویان این آموزشکده انجام‌شده است، خاطرنشان کرد: راه‌اندازی دو کلاس هوشمند، طراحی، نقشه‌برداری و لوله‌کشی آب تمام ساختمان و محوطه آموزشکده از دیگر اقدامت بوده است.