در حال بارگذاری ...
یکشنبه 31 فروردین 1404
nus.ac.ir

برگزاری روز مهندس در دانشگاه فنی و حرفه ای ایلام

این مراسم در روز سه شنبه 5 اسفد ماه بصورت مجازی با شرکت دانشجویان و اساتید دانشگاه برگزار شد.

در ابتدای این مراسم سرکار خانم دکتر پریچر قنبری رئیس دانشگاه ضمن خوشامد گویی به دانشجویان و مهمانان وبینار و تبریک روز مهندس، مأموریت دانشگاه فنی و حرفه ای را ،توانمند نمودن دانشجویان برای کاربرد علوم و فنون و ایجاد زمینه های اشتغال در بازار کار برشمردند و گفت :  هدف دانشگاه فنی و حرفه ای تامین نیازهای بخش صنعت در عرصه نیروی انسانی از طریق ایجاد ارتباط نزدیک بین محیط آموزش و صنعت است.

هدف ما از برگزاری این مراسمات آشنا شدن دانشجویان با تخصص های لازم و درک شرایط محیطی کار با حضور صاحبان و متولیان این امر است. دکتر قنبری تعامل با مراکز صنعتی، بسترسازی برای کسب مهارت برای جوانان از جمله برنامه های این دانشگاه بیان کرد.

در خاتمه قنبری از تلاش ها و زحمات مهندس قدرت مرادی معاون آموزشی و پژوهشی آموزشکده فنی پسران در برگزاری این مراسم تقدیر و تشکر کرد.

در ادامه مراسم مهندس علی عسکر عسکری رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان با تبریک روز مهندس، درباره علت نامگذاری روز مهندس بیان کرد: خواجه نصیرالدین طوسی در پنجم اسفند ماه 579 هجری در طوس به دنیا آمد و شاعر، فیلسوف، متکلم، فقیه، ستاره‌شناس، دانشمند، اندیشمند، ریاضیدان و منجم ایرانی سده هفتم است.

وی در ادامه افزود: خواجه  نصیر سنت فلسفه مشایی را که پس از ابن سینا در ایران رو به افول گذاشته بود، بار دیگر احیا کرد و از خدمات او به علم میتوان از تاسیس رصدخانه مراغه و در کنار آن کتابخانه‌ای بوجود آورد که نزدیک به چهل هزار جلد کتاب در آن بوده است. او در سالهای پایانی عمر خود در بغداد زیست و آرامگاه او در کاظمین است. در ایران روز ۵ اسفند سالروز تولد خواجه نصرالدین طوسی را روز مهندسی نام‌گذاری شده‌است

مهندس عمران صیادی عضو هیات مدیره و رئیس سابق سازمان نظام مهندسی در این مراسم با برشمردن اینکه اکثر اعضای کاردان های فعال در حوزه ساخت و ساز ایلام و تعدادی از کارمندان و ناظرین این سازمان فارغ التحصیل دانشگاه فنی و حرفه ای هستند بیان کرد: هدف ما در سازمان ارائه خدمات نظام مهندسی به ارباب رجوعان حوزه ساخت و ساز است و این امر بجز با حضور مهندسین مجرب فراهم نخواهد شد. شما دانشجویان عزیز باید دروس عملی و کارآموزی در شرکت ها و دستگاههای اجرایی را جدی گرفته تا انتقال تجربه از این طریق با دروس تئوری در این زمینه کمک کار شما بعد از فارغ التحصیلی برای انجام امور محوله باشد.

رئیس آموزشکده فنی پسران آقای خشنود احمدی فر در پایان این آئین بیان کرد: دانشگاه فنی و حرفه ای  تنها دانشگاه متولی آموزشهای عالی فنی و حرفه ای اعلام کرد و افزود: این دانشگاه برای برقراری پیوند واقعی بین علم و عمل تلاش میکند.ایشان بیان اینکه این مجموعه برقراری ارتباط بین علم و صنعت، ایجاد پیوند بین علم و عمل و همچنین تبدیل علم به ثروت را در دستور کار خود قرار داده است، گفت: در این دانشگاه برای تربیت تکنسین و مهندس  ماهر تلاش میشود