برگزاری اولین جلسه تشکیل کنسرسیوم مهارت آموزی و اشتغال در دانشگاه فنی و حرفه ای استان ایلام
اولین جلسه در خصوص تشکیل کنسرسیوم مهارت آموزی و اشتغال و کمیته های تخصصی آن در دانشگاه فنی و حرفه ای استان ایلام برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه فنی و حرفه ای واحد استان ایلام، اولین جلسه کنسرسیوم مهارت و اشتغالزایی استان ایلام، با حضور رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای استان ایلام، مدیرکل دفتر هماهنگی امور سرمایه گذاری و اشتغال استانداری، نمایندگان اتاق بازرگانی، اتاق اصناف، صنعت، معدن و تجارت، شهرک صنعتی، پارک علم و فناوری، منابع انسانی پتروشیمی و مدیر کل امور بانوان و خانواده استانداری برگزار شد. در ابتدای این جلسه دکتر نظری رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای استان ضمن تبریک عید قربان از شرکت کنندگان در جلسه جهت حضور تقدیر و تشکر کردند.
در ادامه: دکترنظری ضمن معرفی و اهداف دانشگاه به اجرای طرح های ملی در زمینه مهارت آموزی و اشتغال توسط دانشگاه فنی وحرفه ای و اهمیت آموزشهای مهارتی اشاره کردند.
وی ادامه داد: دبیر خانه کمیسیون کنسرسیوم مهارت و اشتغال در دانشگاه فنی و حرفه ای استقرار یافته است که به واسطه این دبیرخانه، دبیرخانه های کنسرسیوم های استانی در دانشگاه های فنی و حرفه ای استان ها برقرار خواهد شد.
وی افزود: دانشجویان دانشگاه فنی و حرفه ای علاوه بر دانش دانشگاهی و تئوری دارای سطح دانش مهارتی تخصصی هستند که همین موضوع زمینه ساز اشتغال فارغ التحصیلان است.
نظری در پایان صحبت های خود افزود: پیشرفت پایدار وابسته به سطح صلاحیت های حرفه ای ایجاد شده در دانشجویان بستگی دارد. که هدف دانشگاه فنی و حرفه ای ایجاد صلاحیت های حرفه ای مطابق نیاز بازار کار میباشد. و در ادامه از شرکت کنندگان خواستار شد تا برآوردهای خود را از نیاز صنعت استان، ظرفیت و پتانسیلهای موجود در استان در زمینه های تخصصی را به عمل آورده تا تربیت دانشجویان بر اساس مهارت های تخصصی و ویژه شغلی آن ها توسط دانشگاه فنی و حرفه ای صورت گیرد.
در ادامه مهندس شوهانی مدیر کل دفتر هماهنگی امور سرمایه گذاری و اشتغال استانداری اظهار داشت:کنسرسیوم از لحاظ سطحی به معنای با هم بودن چند شرکت در یک زمینه مشترک می باشد. وی گفت با هم بودن دانش و مهارت در دانشگاه های فنی و حرفه ای از مزایای آن نسبت به سایر دانشگاه ها است.
در ادامه وی افزود: یکی از الزامات اثر بخش بودن این کنسرسیوم این است که تفاهم نامه ها دارای ضمانت اجرایی باشند. وی گفت در این راستا دانشگاه فنی و حرفه ای باید آموزش های تقاضا محور داشته باشد و با تعامل با بخش های خصوصی اعم از اتاق بازرگانی و غیره نیازها را شناسایی کرده و آموزش متناسب با بخش های مورد نظر صورت گیرد.
گفتنی است که در ادامه سایر میهامانان به ارائه نقطه نظرات و پیشنهادات خود پرداختند.